top of page

Imeline päeva algus

Armas Teekaaslane,

Kas tead, et ükskõik, kuidas sa hommikul üles ärkad, see esimene tund aega on imeline aeg, et pöörata mistahes halvad unenäod või stressid täiesti teistpidi ja panna päeva energiad voolama sind kandval ja väestaval moel?


Energia pole miinus ega pluss oma olemuselt. Energia on energia. Kõik, mida mõtled, tunned, mälestustesse üles tood, see kõik on puhas vägi. On energeetilisi mustreid, mis võivad panna meid tahtma ennast sulgeda, peitma ja maailmaga vastuollu minna. Aga just neidsamu nö takistavaid asjaolusid kasutades kui kutset tulla endaga kontakti – saame muundada kõik selle, mida oleme pidanud takistavaks, meid tegelikult toetavaks.


Kõiki energiaid on võimalik väga lihtsal moel panna töötama enda kasuks. On vaja kasutada oma otsuse väge ja astuda koostöösse armastusega! Ükskõik, mis tundega ärkad, sa saad sellest luua ikkagi elu parima päeva!


Ja kui ei ole aega hommikul, sii saad seda teha ka lõunapausi ajal või mil iganes tunned, et elulaev on hakanud kreeni vajuma. Igal hetkel on võimalik meil luua suur muutus paremuse suunas!


Olen selle tarbeks salvestanud meditatsiooni, mida saad ka sina kuulata, kui soovid. Eriti sobib see seanss neile, kes kipuvad ärgates olema ärevuses, üleväsinud või sisemises vastupanus elu suhtes. Sellised tundemärgid on selged sõnumitoojad, et energiaid on tarvis peale magamist korrastada. Nagu peseme hommikul hambaid, nii on vaja ka energeetilist korrastust teha.


MEDITATSIOON
IMELINE PÄEVA ALGUS
Imelise päeva loomiseks.
Kuidas alustame hommikut, sellest hakkab lahti rulluma kogu päev. Et alustada päeva tasakaalus, on hea luua energeetiline korrastus ja selged otsused, mil moel päev minema hakkab.

Alustades päeva Universumi loova kõrgeima väega koostöös, hakkab aga terve päev sind justkui omadel tiibadel kandma. Olen katsetanud väga mitmeid hommikul ärkamise viise ja võin kindlalt väita omast kogemusest, et see hommikune 25 minutit endale võib päästa päevas tundide viisi muretsemisi või asjatute sebimiste laviini eest. 


Enne P südaööd registreerijaile saadame u 14 päeva jooksul ka indviduaalsed kaardisõnumid ja kanaldan individuaalse edutaotluse, mida lausudes saad oma päeva kiirelt taas tasakaalu tuua või ka alustada päeva oma hingetee-mantraga.

​​

Seansil loome

taotlused elu parimaks päevaks

maandatuse, energeetilise korrastatuse ja energiakanalite avatuse

lahenduste toomine

raskuste vabastamine

edutaotlused õnneliku päeva vooks

rahu ja stabiilsuse 

vabastamise vastupanust armastusele

tugevama intuitsiooni jaoks vajaliku vundamendi

Iga kuulaja saab seansi kaudu vastu võtta just seesuguse algallika seadistuse, mis sobib just sellel päeval ja selles aegruumi hetkes vastu võtmiseks. Võid kuulata kasvõi iga hommik.


Leiad MP3 siitkaudu:

Seanss on salvestatud Itaalias Toskaanas 2024 aastal.

Õnnistuse ja armastusega

Stella


Soovi korral said tellida seansiga kaasa ka personaalsed kaardisõnumid päeva alustamiseks ja personaalse kanaldatud taotluse tagasi õnneteele pööramiseks, mis iganes elu toob. Saadame laiali u lähema 14 päeva jooksul.

MTÜ Südamekeskus

IBAN: EE507700771001082851 

* nii koolituste kui seansside raha tagastamine 

on kuni 14 päeva ostuhetkest,

hilisemaid pretensioone ei rahuldata

 

©Inspiratsioonikool

sydamekeskus@gmail.com

StellaShakti.com

SUBSCRIBE YOUTUBE* LISTI

bottom of page