top of page

Maagilist jaaniööd! Uue nädala energiate ülevaade ja peatükk uuest raamatust

Tere armas ja maagiline!

Ma olen nii õnnelik ja tänulik, et saan sinuga seda postitust täna jagada. Nii palju jaaniõhtuid olen istunud lõkke ääres ja unistanud elust, mida elada tahan. Unistused täituvad, võin täna 100%-se kindlusega öelda. Nii suure rõõmu ja tänuga, et kohe üle ääre ajab lausa! Ja nüüd täna, teades, et nii nagu mina olen seda olnud, on veel palju valguseõdesid ja valgusevendasid, kes samuti unistavad, siis see siin on minu õnnistus ja panustus ning südamekingitus tänases maagilises voos sulle... Kogu südamest soovin, et ka sinu unistused täituvad just nii nagu sinu hing seda kõige enam soovinud on!


Et mitte pikalt venitada, siis....

enne kui läheme selle nädala energiate ülevaate juurde, tuli tunne oma südamest jagada sinuga kingituseks üht peatükki minu uuest raamatust, mida parasjagu kanaldamas olen. Selle raamatu sünd on olnud minu jaoks juba kirjutamise ajalgi täiesti fenomenaalselt elumuutev. Sellest, kuidas need kanaldused mu enda elu muutnud on, võiks kirjutada lausa mitu romaani, aga lühidalt kokkuvõttes: asusin seda kirjutama aastal 2023 aasta alguses. Raamatu taotluseks oli ja on häälestuda täielikult Tõelise armastuse lainepikkusele. Tundsin, et nüüd olen valmis leidma oma tõelise armastuse partneri ja looma perekonna. 17. peatükiks oli mu kallim mu elus kohal ja edasine on olnud lihtsalt täiesti ülemeeleline kooskasvamine ja maagiline uskumatute kogemuste koosloomine, mille kohta võiks öelda lihtsalt: imed on võimalikud! Pealtnäha täiesti lahendamatud kohad on suure kiirusega hakanud lahenema ja terve selle aja olen loonud ka neid palveid, mida sellesse raamatusse kanaldanud olen ja vasavalt palvetele on elu väga kiirelt ka vastanud nii et mul on jäänud üle vaid täiesti maani maailma ees kummardada ja olla lõpmatult tänulik!

Aga pikema jututa siis läheme ühe imelise palve juurde, mille Algallikas meile kinkinud on. Ja mida mul on väga väga väga olnud vaja ise selgeks saada... ehk kõnetab see veel kedagi, kes ülemõtlemise ja kõike kontrollida tahtmise kolli küüsis on ennast avastanud. Peatükk raamatust Armastuse Kutse:


USALDUS JA KONTROLLI VABAKS ANDMINE


Kõike ei saa ega peagi kontrollima. Universum teab, mismoodi kõik saab kõige kergemal moel laheneda ning ma ei pea seda Universumi eest ära tegema. Võin lasta asjadel, olukordadel ja tervenemistel voolata just nii nagu see jumalikult kõige leebemal ja pehmemal moel toimuda tahab. Ma usaldan elu ja tean, et elul on mulle palju imelist plaanis. Olen enda sees tasakaalus ja luban eluvool meid kanda ja juhtida.


Kui tuleb kärestikuline koht, siis ma tean, et saan sellega alati hakkama. Minu usaldus elus suhtes on lõpmatu, piiritu, kõikjalolev ja kaastundlik. Ma luban oma armastusel voolata kõigesse ja kõigisse, eriti just siis, kui muidu oleks tahtnud südame kinni panna. Selles avatuses toimub transformatsioon, kuna minust kaob vastupanu. Vastupanu hajumine aga lõpetab survestamise ning ma kogen sügavat sisemist rahu. Selle rahuga kaasneb aga meeldiv ja lihtne, elegantne pinge hääbumine, millest sünnib uus ja hoopis kõrgema sagedusega energiahoovus.


Vastupanu hajumine on võrreldav raketi tõusmisega taevasse. Algul on vaja selleks otsust – 3,2,1 ja siis… lasen oma tähelepanul liikuda otse üles, pealaelt välja. Oma mõtteväljas kondamise asemel ja takistuste (enda välja mõeldud) ületamise meistrivõistlust korraldades.


Lubades oma energial tõusta, puhastub kundalini-kanal, häälestun koheselt edu ja õnne lainepikkusele ning olen magnetiks iedele, mis on veel palju ilusamad ja võimsamad, kui need, mida eales varem isegi unistada olen osanud. Vastupanu puudumine annab Uvinersumile võimaluse meid üllatada kõige meeldivamal moel.


Seega pole vaja mitte millegi järele küünitada ja kogeda sisemist vastupanu, et mul ju seda VEEL pole. Siis selle asemel – raketiga energia üles, kõrgem tarkus laskub alla, täidab kogu sisemise sfääri valguse ja armastuse, lõpmatu Jumaliku kohaloluga. See on tervendav, vabastav, hõrk.


Sellesse illusioonide vahemikku lõdvestudes juhtub veel palju muidgi toredaid asju, millest mul veel ei pruugi mingit aimdust olla, aga mõne aja möödudes ja mõningase praktika – võin hakata nägema, mil mole seesugune klammerdimisest vabanemine hakkab tervendama kõiki minu eluvaldkondi.


Kontrollimisvajadus on olnud paljude jaoks võrdeline hoolimisega. On kohti, ku see tõesti saab nii olla. Aga suhetes on hoolimise märgiks sageli just nimelt täielik usaldus ja kontrolli lõpetamine. Taotlen enda sees selget äratundmist, mis aitaks mul alati selgelt taibata – kumba hoolimise liiki kasutada. Palun oma sisetunde järgi tunda – mis parasjagu kõige õigem kogeda oleks? Tänan oma keha tarkust, et ta aitab nüüd ja alati valida selle, mis on kõikide kõrgeimaks hüvanguks.


Aitäh, kallis Universum, et sa oled mulle kõike head jagama täiesti niisama, pingutusevabalt, voo lubamisel!


***


24. – 30. juuni nädala energiate ülevaade

NÄDALA PÕHITEEMAD – TAIPAMINE, SÜDAME AVAMINE, UNISTUSTE TÄITUMINE, USALDUS


24. juuniga lõppeb 2-nädalane energiatsükkel, mil toimus tervenemine või saime visiooni, kuidas terveneda, kuidas tuua endasse uus terviklikkuse tunne.


Selle nädala põhiteemaks on taipamine, et maagia on kõikjal. Selleks, et tunda maagilist kogemust on vaja esiteks tellida, et MA SOOVIN MAAGILIST MAAILMA KOGEMUST.

MA OLEN TÄNULIK, ET MINUS ON USK!

MA USUN IMEDE VÕIMALIKKUSESSE!

MA USUN, ET MINU USK ON STABIILNE! MA OLEN AUSTUSES – AUSTAN ALGALLIKA SOOVI LÄBI MINU KOGEDA EDU JA ÕNNESTUMISI

MA OLEN USALDUS JA AVATUS ARMASTUSELE JA ÕNNELE!



Selleks, et maagilisi kogemusi enda ellu lubada, on vaja rohkem paremat ajupoolkera aktiveerida, – et tuleks/tekiks sügavamad nägemused või kogemused. Selleks on vaja rohkem TUNNETADA. Soovides sügavust enda ellu on vaja lubada endale kõrgemat meelestatust. Sellesse aitab meid hästi turvalisel lihtsal moel jõuda ühendus kristallidega. Sellel nädalal on soovitus endaga kaasas kanda amuletti või kristallikesi. Võid ka minna päris allikale ja oma kristallehteid allikavees voolava vee all lasta energeetiliselt puhastada. Mida kõrgemasse sagedusse me jõuame, seda enam madalama sagedusega energiat meis üha enam üles tõmmatakse. Astudes sammu kõrgemasse sagedusse võid tajuda, kuidas näed järsku seda varasemalt elatud elu ja maailma täiesti uue nurga alt. Võivad hoogustuda ka blokeeringute ülestulemised. Siis on hästi oluline hoida oma süda avatuna. Avatud südamega jõuab meieni juhatus, kuidas tõesti olla terviklikkusega kooskõlas. Kui süda on suletud, aga meil on tugevad negatiivsed visioonid, siis me võime näha õudusunenägusid või tulevad hirmuäratavad pildid. See näitab, et on vaja oma südant rohkem avada. Ei ole vaja uskuda hirmu plära!

 

Südame avanemisele aitab kaasa palvetamine ja hirmude lahustumine Algallikasse, valgusesse.

AITÄH, ET KÕIK MINU HIRMUD ON MINU ELUST EEMALDATUD JA KORRASTATUD JA MINEMA PÜHITUD. MA SAAN KOGEDA PUHAST, LIHTSAT TEADVUSEVÄLJA.


Südames olemine on hästi lihtne. Soovides oma ellu uut maagilist kogemust võid tellida MU ELU ON LIHTNE. KÕIK ON HÄSTI LIHTNE JA LOOMULIK.


Kui on tunne, et ikka on raske ja keeruline, võime ka lisada: ANNA KÕIK ALGALLIKALE LAHENDADA. UNIVERSUM, PALUN NÄITA, KUIDAS SEE LAHENDUS KÄIB!


Praktika: heida voodisse pikali. Lihtsalt tunneta seda, kui väga sa armastust armastad.

Armastuse armastamine on täiesti tingimusteta, alati kättesaadav, alati kohalolev. Kogu keha täitub tohutu õndsusega. Leia endale mingisugune selline võti, kuidas sa saad oma südant hästi ruttu lahti teha, avada. Meil tuleb ise ennast aidata. Me oleme harjunud elama sellises maailmas, kus avatud südamega elamine ei ole normaalne. See, kes pidevalt rõõmustab, seda peetakse isegi ullikeseks. Aga meie saame luua sellise reaalsuse, kus normaalne on olla õnnelik ja rahulolev ning nautida seda, mis meil on.


Pole vaja kritiseerida, mis halvasti on. Selle asemel leida tasakaal. On aegu, kus on vaja tegeleda sellega, mida parandada, aga on ka hea võtta aega selle jaoks, et lihtsalt nautida seda, mis juba on hästi.

 

Sel nädalal täituvad kiirendatult ning väga võimsalt siin meie unistused ja soovid. Pane tähele, mida sa tellid. See, mida sa küsid, see saab ka sinu ellu tulla. Iga manifesteerimise juures võib olla kõige suuremaks väljakutseks lahti laskmine.


Unistad, planeerid, mõtled kõik välja ja siis lased ka lahti. Täielik alistumine – läheb siis nii nagu läheb. Leia tasakaal. Meil on siis kaks poolt – ühelt poolt otsustamine/valimine, teisest küljest aga usaldus, et „KÕIK LÄHEB VEEL PALJU PAREMINI, KUI ME OLEME ARVANUD“.


8. juulil algab uus 9-kuuline sünnitsükkel! Saad tulla meiega kohtuma spetsiaalsetele tseremooniatele Tallinnas ja Lõuna-Eestis, et ennast selleks võimsaks uueks protsessiks ette valmistada, leiad info altpoolt!

 

Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:


Tulevased sündmused nii Tallinnas kui Lõuna-Eestis:

 

KAKAOTSEREMOONIA TALLINNAS – ÕNNISTUSTE ÕHTU L 6. juulil

Lisainfo ja registreerimine: https://www.stellashakti.com/kakao

8. juulil algab Maia-asteegi kalendri kohaselt uus 9- kuuline sünnitsükkel.

Sel kakaotseremoonial anname vabaks vana tsükli mittetoetavad energiad ja häälestume uuele õnnistuste-sagedusele.

 

7. juulil on võimalik sul tulla osalema ka 1-päevasel pikemal retriidipäeval Tallinnas, kus teeme sügavamaid armastusele avanemise protsesse. Saad selle kohta lisaks lugeda:

 

1-PÄEVANE RETRIIT TALLINNAS – TÕELISE ARMASTUSE TEE P 7. juulil

 

KAKAOTSEREMOONIA ELVA KÜLJE ALL MEIE UUES SUVEKESKUSES 13. juuli

 

1-PÄEVANE RETRIIT SUVEKESKUSES ELVA KÜLJE ALL– TÕELISE ARMASTUSE TEE

P 14. juulil

 

Tulekul on ka Maagilise reiki Meistrikursus e III aste 2-4. augustini, selle kohta saate lisainfot kirjutades mulle inspiratsioonikool@gmail.com


Armastuse ja õnnistusega

Stella

MTÜ Südamekeskus

IBAN: EE507700771001082851 

* nii koolituste kui seansside raha tagastamine 

on kuni 14 päeva ostuhetkest,

hilisemaid pretensioone ei rahuldata

 

©Inspiratsioonikool

sydamekeskus@gmail.com

StellaShakti.com

SUBSCRIBE YOUTUBE* LISTI

bottom of page