top of page

Mida oleks vaja teada sügise esimese nädala energiate kohta?

22. septembri pööripäeva-energiad kajavad veel mitmeid päevi meie jaoks tugeva muundava mõjuga, nii enne kui peale pööripäevahetke. See portaal kestab u 20-25 septembrini. Enne pööripäevahetke on väga kasulik teha mineviku vabastamist, et me ei läheks uude hooaega vana koormaga. Igast kogemusest saame midagi õppida ja areneda ning edasiliikumise kiirenduseks aitab meid enda ausus. jagan siin allpool sinuga uue nädala energiate kohta ja soovin kõigile kogu südamest kaunist sügist!



23. – 29. septembri nädala energiate ülevaade


NÄDALA PÕHIENERGIAD – PEEGELDUSTE TSÜKLI LÕPP, UUS TSÜKKEL ON TORMINE, KUID NÄE KÕIKE LÄBI HUUMORI, OLE AUS ISEENDA VASTU JA TEADVUSTA SÜDAME JA MÕISTUSE KOOSKÕLA

 

Peegelduste tsükli lõpp, kus me oleme õppinud nägema/taipama, kuidas me ise oleme oma elu loonud. See võib olla väga väljakutseid tekitav. Kuid kui miski meid trigerdab, on see ühe suure tervenemise tundemärk ja ei midagi muud.


Esmaspäeval me saamegi aru, et kogemused on olnud minu mingisuguse koha tervenduseks. Kui sa oled kõrges energias, võib see olla lihtsalt väga meeldiv ja väga väestav päev, kui sa oled õppinud iseennast päästma ja armastuses hoidma ning reiki terviklikkuse valgusega üle ujutama.


Nädala alguse sõnum:

VAATA KÕIKE, MIS SU ELUS ON, KUI ISEENDA LOOMINGUT JA LASE NÜÜD OMA UNISTUSTEL VABALT LENNATA.

See, mida sa nüüd unistad ja millele keskendud – see hakkab nüüd sinu elus avalduma täiesti rekordkiirusel.

 

Pööripäeva ajad on imelised transformatsioonikohad. Veel saame teha väga suuri sisepuhastusi, korrastusi, ümberpööramised õigesse suunda. Elu ütleb, et ära karda, et ükskõik, missugune see peegeldus on, siis mäleta – peegeldus ei ole sina ise. Sinu tõeline olemus on vaatleja. Kui sa julged kõigele ausalt otsa vaadata ja ausalt nimetada, mida sa näed ja koged, siis sa oled tegelikult teadvelolekus. Sa oled vaatleja, kes lihtsalt vaatleb neid mustreid mäletades, et sinu tõeline olemus on puhas teadvus. Mõistes seda, oled sa enda väes. Teadvustades, et kogemused on meile tulnud õpetama, näitama ja juhatama, siis sellest saad endale kaasa tohutu väe ja edasiliikumise energia.

 


24. septembrist algab uus 13-päevane energiatsükkel, on kahaneva kuu aeg. See kutsub meid läbi vastuolude mõistma sügavamalt huumorit. Võimatutena, keerulistena ja tõeliste väljakutsetena tunduvates olukordades me võiksime leida endas üles selle huumori sädemekese.

 

Meid toetab KARMA VABASTUS - see on eelkõige arusaamine, et kõik, mida me kogeme, oleme ise loonud. Selles iseloomise vastutuse võtmises me saamegi aru, et kui ma olen senise ise loonud, siis ma suudan ka selle uue ise luua. Puhtasse olekusse saad ennast tõsta läbi südame avamise ning selgelt otsustades, kuidas sa elada tahad. Otsust luues on vaja ka meeles pidada, et alla mille sa enam ei lepi.

 

Selle energiatsükli eesmärk ongi meid siis huumorisse tõsta. Pole vaja oma südametõde tagasi hoida, nii aitad kõikide arengule kaasa.


Probleemse, lahendamist vajava olukorra tulles pole vaja kihutada ise asju ümber tegema, vaid on väga hea anda see info ausalt ja siiralt edasi ja lasta teistel tegutseda. Tegutse ainult siis, kui sa tunned, et sul on armastusest kantud juhatus.


Sõnum Jumaliku Naisenergia kandjale, kes arendab välja oma küpset meesenergiat ehk oma otsustusvõimet ja selget sõnastamist – sinu asi on südamest tulenevat infot jagada. Aga meesenergia asi on see asi teoks teha. Kui me kihutame kõikide eest kõiki asju lahendama, vajume veel sügavamale sellesse raskustundesse. Praegu on vaja üles leida kergus, kus sa ei tee midagi, sa väljendad vaid oma tõde. Las kõik voolab jumalikult õiges hetkes.


Märka vahet - kas see, mida sa koged, on jumalikult inspireeritud tegevus (sa tunned tõelist rõõmu ja naudingut) või sa teed asju hirmu pärast.


Jäta kõrvale hirmu pärast tegutsemine, keskendu enda väe kokku kogumisele.


Tee kõike õige tundega. Kui pole õiget tunnet, siis jäta tegemata. Kõigepealt tule rahusse ja selles rahutundes tulevad õiged sõnad õigel hetkel. Ja see, mida sul on vaja edasi anda, jõuabki õigel moel kohale. Kõigepealt me vaatleme ise, mis meie sees tõde on ehk mõistus ja süda tuleks ühendada, et need oleksid omavahel kooskõlas. Seda aitab teha lõdvestumine. Praegusel hetkel hea aeg tegeleda omaenda tervendusega, iseenda toomisega oma südamesse.

 

See tormide tsükkel, mis praegusel hetkel algab, kutsudes meid huumorisse, aitab meil ärgata oma südamele täiesti uuel moel.

Võib tulla täiesti ootamatuid sündmusi, vestlusi, kohtumisi. Need kõik on jumalikult juhatatud kogemused, et me üles ärkasime ja tõuseksime südamesse.

 

Väga oluline on aru saada, et mis asi on südamehääl ja mis asi on mõistuse hääl.

Selle kohta on peagi tulemas uus internetiseminar, – kuidas vahet teha hirmu hääle ja südamehääle vahel. Hirm on ego tööriist. Südamehääl on terviklikkuse tööriist, mis tõstab meid kõikidest hirmudest kõrgemale. Info peagi siin minu kodulehel!

 

Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:



Sügisese pööripäeva internetiseminar MINEVIKU VABASTAMINE – ANDESTUSE JÕUD


Trummirännak - JUHENDATUD MEDITATSIOON MAYADE SÕNUMID SULLE


Õnnistused ja helget voogu!

Stella

留言


bottom of page