top of page

Mida oleks vaja teada sügisese pööripäeva nädala kohta?

Ettevalmistus sügise alguseks juba käib! See nädal on imeline võimalus teha oma elus sügavad korrektuurid, et kui me läbi nende ajaväravate liigume, tõuseme justkui fööniksina tuhast – tunnistades enda tõelise olemuse energia kantust uues väes ja voos.


16. – 22. septembri nädala energiate ülevaade

NÄDALA PÕHITEEMA – LAHENDUSTE TULEMINE LÄBI PEEGELDUSTE TUNNISTAMISE


18. septembril on täiskuu. Selleks hetkeks saab meile midagi väga selgelt nähtavaks, mida me sinnamaani oleme pidanud kuidagi endast eraldiolevaks või väljapool olevaks ja me mõistame, et tegelikult see on ju kõik minu sees, mis toimub. See võib tuua sellise maagilise elu pöörde – kõik läheb tegelikult palju lihtsamaks. Niipea, kui me tunnistame, mis meiega tegelikult toimub, oleme kogu aeg ühenduses lahenduse vooga. See toob endaga kaasa suured läbimurded ja uute alguste kergenduse. See, mis praegu mu elus toimub, tegelikult toetab mind. Kõik olnu on olnud väga vajalik minu vaimseks arenguks ja kasvuks.

 

Oleme hetkel peegelduste tsükli keskel. Pühapäeval on pööripäev – võimas sisemiste murrangut aeg, kus hakkame väga selgelt nägema ja taipama, mida meil on vaja elus uueks pöörata, kuhu suunas on vaja pilk suunata.


P õhtust alates saab registreeruda uuele internetiseminarile – mineviku vabastamine ja selgem arusaamine, kuidas rohkem mitte luua mineviku mustreid. Niipea, kui me taipame, mida me oleme blokkidena enda elus hoidnud või mida enda ellu loonud (miks me ikka raskust oleme tundnud), siis koheselt liigume kergusesse. See transformatsioon võib olla korraks nagu ehmatav ja ebamugav, aga kui me sellele ausalt otsa vaatame, siis tegelikult tuleb sellega kaasa kergendus.


Igasugune vastuseis pikendab meie situatsioonide, õppetundide lahtirullumist. Andes igale asjale aus nimetus ja ausalt tunnistades, et me ise oleme selle koha loonud – see tõstab meid koheselt uude teadvuse tasandisse, teadvelolekusse, ärkvelolekusse, taipamiste energiasse.


Valgustatus on su tõeline olemus. Vaata asju kõrgemalt ja sa näedki kõige jumalikkust, kõige täiuslikkust.


Kui sa tunned, et sul on veel raske, keeruline ja probleemne, siis võid alati appi paluda peaingel Zadkieli, kes oma violetse leegiga saab aidata kõik puhastada. Kõik, mis ei ole su elus puhas – puhas armastus, puhas õndsus, puhas voolamine, puhas rõõm – ujuta kõik violetse leegiga üle ja võid appi paluda loomulikult ka valgusmaailma abilisi, kes alati tulevad, kui me neid palume.

 

Tea seda, et väga paljude lugude algpõhjused on tegelikult teistes kehastustes. Pole mõtet otsida, kas keegi tegi midagi valesti, vaid me lihtsalt mängime neid rollimängusid uuesti läbi. Me teeme läbi need kohad, mis jäid õppimata ja selles kohas tuleb meile väga suur kergendus.

 

Selle nädala väeloomaks on KONNAKENE. Konnaenergia räägib suurest puhastusest. Väga hea mõte on teha detoxi (kergemalt süüa, teha sooltepuhastust), teha midagi sellist, mis aitab sul tunda, et sul on kergem, helgem, lihtsam, voolavam, vabam. Igas mõttes selline puhtam tunne.


Appi võid paluda loodusestiihiad – täpselt siis, kui on õige hetk, sajab su ümber vihma, puhastades ära kõik energiad, mis on jäänud ripakile ja tuleks välja päikene, kui on vaja rohkem soojust. Soovitus on ka suhelda ilmaruumiga.


Kes tunneb, et on oma manifesteerimisega kuidagi hädas, asjad ei voola või ei tea, mida edasi teha, siis soovitan tulla kuulama meditatsiooni KÕRGEMA TAHTE LUBAMINE


Inimene, kes ei alistu Kõrgema plaani intelligentsele olemusele, ajab taga oma egotahtmisi ja need ihade täitumised ei rahulda teda. Näide: arvad, et armastav partner või ideaalne kodu, suurem palk teevad sind õnnelikuks. Aga kui isegi neid kogeksid, oleksid veelgi õnnetum, sest saad aru, et need välised tegurid ei toonud sulle õnne.

Tõelise lõpmatu õnne kogemiseks on tarvis, et me sulatame Kõrgema Tahte ja individuaalse tahte omavahel kokku.

Kõrgema tahtega kooskõlas elamine on ÕNNELIK JA RAHULDUSTPAKKUV, ka siis, kui on nö keerukamad olukorrad. Olles harmoonias oma hingega, oma tõelise rõõmuga, on õnnistustelaviin lõpmatu. See on väga oluline samm ära teha, et enda Kaksikleek leida. Ilma Kõrgema Tahtega kooskõlastamiseta pole kokkutulemine võimalik.

Seansi põhiteemad:

maandus

kõrgema tahtega harmoniseerumine

armastuse kogemuse suurendamine ja enda laadimine lõpmatu tervendava vooga

lahenduste toomine läbi lõdvestuse

egotasandi korrastus ja mittetoetava vabastamine

helguse ja kerguse tasandi toomine ka keerukamates olukordades 

õnnistustevoo suurendamine oma igapäevaelus


Leiad MP3 alla laadimiseks või otse internetist kuulamiseks siitkaudu

 

 

Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:



Õnnistusega

Stella

Comments


bottom of page