top of page

Mida oleks vaja teada uue energiatsükli kohta?

Täna algab uus energiatsükkel, mis juhatab meid sisse sügisese pööripäeva energiasse (22.09). Meid kutsutakse veelgi selgemalt läbi peegelduste nägema, kus ma parasjagu olen, miks ma selliseid peegeldusi enda ellu olen kutsunud või miks need automaatselt siis minu teadvuse väljas avalduvad. Peegeldumiste ja vabastamiste energiatsükkel, mis kutsub kõiki, kõike ja eelkõige iseennast üle ujutama lõpmatu kaastundeenergiaga, armastusega.


Väeloomaks sel ajal meile on kassikakk (rahvakeeli öökull). Eesmärgiks õppida vastu võtma veel suuremat armastust. Armastuse vastuvõtmine tähendab seda, et ma aktsepteerin olukordi nii nagu need on. Ma tulen endas suuremasse enesekindlusesse enda jaoks. Endas tuleb takistuse kohad ära puhastada, võtta täiesti uus eluhoiak.


Arendame enesekindlust


Meie ise vastutame enda elukvaliteedi, suhete kvaliteedi ja enda energiate kvaliteedi eest. Võib tunduda, et elu on meid pannud keerulistesse olukordadesse, kuid tegelikult oleme me need kohad ise hingena valinud ja kui me võtame täieliku vastutuse, et ma ise valisin, järelikult saan nüüd uutmoodi valida ja siis hakkab elu ka seeläbi uutmoodi liikuma. Me liigume uutesse peegeldustesse.


Ja kui nendes peegeldustes on olnud sellised süüdistused või hirmutasandi mängud, siis võttes täieliku vastutuse, tuleb selgus, kus me ei kaota enam kontakti oma tõelise olemuse ehk armastusega. Ja seega oleme me ka pidevalt universumi poolt juhatatud ja hoitud.

 

Põhiliseks sõnumiks tuleb meile TAASSÜND OLEMISSE. Kõik, mida sa oled senini kogenud, on tegelikult olnud ettevalmistus sinu uue iseenda ärkamiseks ja uue iseendana elamiseks ja uue iseendana toimimiseks. Ja see on tulek lihtsusesse. Südames elamine ongi väga lihtne. Me tõuseme oma tõelisesse väesse. Me oleme kõiksusega üks.


Iseendas kahtlemisega hoiad sa end pimeduse tasandil, kust sa otsid pidevalt vastuseid väljapoolt. Tee suu lahti ja räägi, kuidas sina asju näed ja tunned. Ja seeläbi ärkavad ka inimesed sinu ümber. Väga kasulik on endaga aus olla ja enda tõde väljendada, selliselt aitad kõiki valgustuda ja edasi arenededa – mitte üritada sotsiaalsesse sfääri või perekonda või kogukonda kuulumise pärast end alla suruda.

 

Sügisese pööripäeva eelne kergenduse tsükkel, kergusesse tulemine. Sügiseseks pööripäevaks valmistumine määrabki ära tegelikult väga sügavalt selle, missuguseks see uus hooaeg meie elus kujuneb. Et millisesse energiasagedusse me endid kanname. Soovitav teha sisemise puhastuse/korrastuse protsesse. Iga kord, kui sa astud ise ühe sammu, aitad ennast mingis teema, siis tuleb elu ja aitab 1000 sammuga sinu eest.


Sel nädalal saad kuulata meditatsiooni KÕRGEMA TAHTE LUBAMINE

SOOVI KORRAL SAAD KAASA KA PERSONAALSED KAARDISÕNUMID!



Õnnistuse ja armastusega

Stella

Commentaires


bottom of page