top of page

Mineviku vabastamine – andestuse jõud

MINEVIKU RASKUSTE VABASTAMISE INTERNETISEMINAR – andestuse jõud

Enne sügisest pööripäeva ja pööripäeva ajal on väga hea teha vanade valude ja raskete kogemuste lahti laskmist endas. Seda tuleb praegu väga võimsalt toetama ka kuuvarjutuse periood 17-18 septembrini ja lisaks ka täiskuu (täiskuuhetk 18.09 kell 05:34)


Pööripäevahetk on sel aastal P 22.09 kell 15:43

Kogu see nädal on üks suur pöörangute, varjude vabastamise ja valgustatuse võidukäigu periood, kui neid energiaid õigesti kasutada!



"On üks paik kõrgemal õigesti tegemisest ja valesti tegemisest. Ma kohtun sinuga seal."

Rumi


Teekond valgustatusesse tähendab lugude lahti laskmist enda sees. Valgustatus on lõdvestunud, lõõgastunud olek ja selles kogemuses on suur sügav rahu. Kutsun sind seda kogemust enda sees äratama!


Läbi andestuse ja õigete eluhoiakute on võimalik muundada kõik minevikuraskused endale taas toetavaks elutarkuseks ja minna edasi suuremas kerguses.

Meie mineviku raskused ja valud saame muuta tagasi end kandvateks tiibadeks – julgedes vaadata asju uue nurga alt, tõuseme senisest valu-jäikusest kõrgemale.

Internetiseminar koosneb kahest osast: teooriaosa u 45 min ja tervendusseanss teine 45 min. Saad jätta ka enda küsimusi, millele vastan esimesel võimalusel. Saad minuga võtta ühendust ka meili teel.


Saad materjalide juurde ligipääsu kohe peale registreerimist. Seega võid alustada vaatamist ja läbida endale sobivas tempos, kui tahad. Soovitan seda vaadata ja kogeda juba enne pööripäeva hetke.

Leiad internetiseminarile registreerimise ja lisainfo siitkaudu:


Õnnistusega

Stella Shakti

Comments


bottom of page