top of page

Suure energiatsükli lõpunädala energiate ülevaade

Tere armsad Teekaaslased!

Oleme uue nädalaga lõpetamas suurt energiatsüklit, mis algas 9 kuud tagasi. See maia-asteegi kalendri kohaselt toimiv hingearengu tsükkel on vajalik märgata, kuna need otsused ja tollal alustatud hingetasandi õppetunnid hakkavad nüüd jõudma oma kulminatsioonini. See, mida elu on sulle õpetanud, on vajalik vundament ja alus, et see uus 9-kuuline sünnitsükkel saaks lahti rulluda kõigile kõige kõrgemal moel.


Nädala sõnumiks tuli raamatust Soovin Õnne järgmine punkt mõtisklemiseks:

Mõtlen ja tunnetan läbi oma erinevad eluvaldkonnad: töö, kodu, pere, sõbrad, suhtlemised, ajaveetmise viisid, tervise eest hoolitsuse, hobid ja enesearengu teemad. Kas olen kõigis neis eluvaldkondades õnnelik ja rahul või vajaks midagi minu elus poleerimist, väljavahetamist tervislikumate ja südamlikumate kogemuste vastu?

Just nüüd, selle ajastu hakul on ideaalne aeg, et vastavatele muudatustele tugev vundament luua.


On aeg teha inventuuri ja vaadelda, mida sa oled sel ajaperioodil enda jaoks selgeks saanud. Sel nädalal võivad tulla väga vajalikud arusaamised ja taipamised, kuidas nüüd uude tsüklisse siseneda nii, et see oleks tõesti sinu jaoks vajalikus tasakaalus või mislaadseid muudatusi on tarvis ette võtta, et uus algav elupeatükk saaks tulla just nii nagu sa oma hinge ja tõelise sisemise rõõmuga kõige enam kooskõla tunned.


Meie endi teadlik otsus käivitab uued võimalikkused. Mis oleks, kui otsustaksid nüüd, et kõik läheb veel palju paremini kui oled lootnud või arvanud?


Mis siis saab kui kõik lähebki väga ladusalt?

Mis siis, kui lahendused tulevad ootamatult ja veel palju mõnusamalt kui oled soovinud?

Mis siis, kui su südamel on sulle väga palju imelisem elu plaanis kui senini oled mõelnud?

Mis siis, kui kõik laabub sinu jaoks alati hästi?

Kuidas siis end tunneksid?


Tuues endasse seda tunnet – võidutunnet ja tänulikkust juba praegu hakkame me koheselt uue kogemusega kaasa võnkuma, mis ongi EDU-kogemus. See on südamega kooskõlas ja me oleme avatud VÕIMALIKKUSTELE.


Seda tuleb endasse harjutada ja praktiseerida, kui seda loomulikult kohe ei tule. Nagu treeningsaalis käies tõstame kange ja teeme pingutusi, et tugevamaks saada, nii saame seda teha ka hingetasandi tugevusi õppides. Meid aitavad palve, taotlused, usaldus, lõõgastus, enese keha eest parim hoolitsus ja avatus imedele ja uuele.


Kasulik on hoida oma süda avatuna, sest sellest hakkab peale see, kas me näeme hirmusid või võimalusi. Kui süda on suletud ja kolmas silm aktiivne, kogeme õudusi ja raskusi. Kui aga lõdvestume ja õpime usaldama südame juhatust, võime näha, mil moel elu hakkab end hoopis uuel moel lahti rullima meie ees.


Väga vajalik on osata end juba hommikul ärgates uuele energiasagedusele häälestada. Kõrgemas sageduses lihtsalt asjad lähevad ladusamalt. Igaüks saab seda proovida. Alustades päeva positiivselt ja uskudes sellesse, et see saab tulla elu parim päev, nii ka minna saab!


Kes soovib, olen selle tarbeks salvestanud spetsiaalse meditatsiooni IMELINE PÄEVA ALGUS. Leiad selle kohta lisainfo ja MP3 allalaadimiseks kuni K-ni siitkaudu:



Väga vajalik oleks nädala lõpus teha vana tsükli raskuste vabastamisi, et mitte uude tsüklisse, mis 8. juulil algab, vanu asju kaasa võtta. Kes soovib, saate tulla meiega kakaotseremooniale ja 1-päevasele retriidile Tallinnas, et spetsiaalselt neid teemasid toetada ja energiatsüklite vahetusel olla võimalikult kõrges energiasageduses.


KAKAOTSEREMOONIA TALLINNAS – ÕNNISTUSTE ÕHTU L 6. juulil

Lisainfo ja registreerimine: https://www.stellashakti.com/kakao

8. juulil algab Maia-asteegi kalendri kohaselt uus 9- kuuline sünnitsükkel.

Sel kakaotseremoonial anname vabaks vana tsükli mittetoetavad energiad ja häälestume uuele õnnistuste-sagedusele.

 

7. juulil on võimalik sul tulla osalema ka 1-päevasel pikemal retriidipäeval Tallinnas, kus teeme sügavamaid armastusele avanemise protsesse. Sobib nii vallalistele kui ka paaridele. Saad selle kohta lisaks lugeda:

 

1-PÄEVANE RETRIIT TALLINNAS – TÕELISE ARMASTUSE TEE P 7. juulil


1-päevasel seminari eesmärk on sul aidata tõusta täielikult enda kõrgeima eluteega kontakti, et saaksid kõike seda ka praktikas kogeda, mida sa südames unistanud oled. On see õnnelik suhe, uus algus elukorralduses või suurem enese või ka terve maailma armastamise ja aktsepteerimise võime – neid kõiki kogemusi saame oma ellu luua! Oled teretulnud meiega liituma!


Uue tsükli seadistuse kakaotseremoonia ja retriidipäev tuleb ka lõuna-Eestis 13-14 juuli, selle kohta leiad info siitkaudu:


KAKAOTSEREMOONIA ELVA KÜLJE ALL MEIE UUES SUVEKESKUSES 13. juuli

 

1-PÄEVANE RETRIIT SUVEKESKUSES ELVA KÜLJE ALL– TÕELISE ARMASTUSE TEE

P 14. juulil


Uue nädala energiate ülevaade ja põhjalikumad selgituste video panen üles esmaspäeva hommikuks kui internet vähegi lubab :)



Õnnistusega

Stella

 


MTÜ Südamekeskus

IBAN: EE507700771001082851 

* nii koolituste kui seansside raha tagastamine 

on kuni 14 päeva ostuhetkest,

hilisemaid pretensioone ei rahuldata

 

©Inspiratsioonikool

sydamekeskus@gmail.com

StellaShakti.com

SUBSCRIBE YOUTUBE* LISTI

bottom of page