top of page

Suvise pööripäeva nädal - maagiline kiire pöörang paremusse on võimalik!

17. – 23. juuni nädala energiate ülevaade

NÄDALA PÕHIENERGIAD – TERVENEMINE, HINGE MISSIOON, VISIOONID


Kallis teekaaslane! Olemegi jõudmas selle suve alguse lävepakule. Kui imeline, õnnitlused ja õnnistused, et oled nii vaprasti ja tublisti kõigega hakkama saanud!

Suvi algab sel aastal Eestis 20. juunil kell 23:51. Seda aega tasub teada, sest just pööripäeva eel ja hetkel ja selle järel on väga hea teha väikest võlumist, et kiirelt oma elukvaliteeti taas kõrgemale aidata!


Pööripäeva-aega võib võrrelda ka väravatest läbi minemisega. Mis energias sa pööramise hetkel oled, sellistest väravatest ka uude ajaperioodi sisened. Nagu selline maagiline ajamasina nupp lülitatakse siis alla – vastavalt su vibratsioonitasemele. Olles sel pööramise hetkel kõrges energias, läheb terve suvevoog sinu jaoks ladusamalt!


Hetkel oleme tervenemise 2-nädalases energiatsüklis ja on ideaalne aeg kasutada neid pööripäeva energiaid enda hinge ja tuumolemusega taasühinemiseks. Väga hea on sel pööripäeva-ajal teha tseremooniaid, oma kõrgema olemuse taipamise praktikaid. Nädala eesmärk on meid tõsta täielikku taipamisse, mis on see uus visioon, kus me tegelikult olla tahame ja mis on meie kõige kõrgem ülesanne.


Olen selle tarbeks salvestanud ka spetsiaalsed 2 meditatsiooni – saad neid endale MP3 kujul alla laadida. Esimene meditatsioon (15 min) on enne pööripäevahetke kuulamiseks) ja teine (27 min) peale pööripäeva hetke kuulamiseks. Need on ühes komplektis ja soovi korral saad kaasa ka personaalsed kaardisõnumid.


SUVISE PÖÖRIPÄEVA MEDITATSIOONIDE SISUST:


Pööripäeva-tervendus komplekt koosneb kahest osast. Esimene meditatsioon on ettevalmistus enne pööripäevahetke, et teine meditatsioon ja hingemissiooni kogemuse taipamise meditatsioon hästi õnnestuks. Saad need mõlemad meditatsioonid koheselt enda jaoks ka MP3 kujul alla laadida.


Esimene meditatsioon

Kõigepealt teeme enne pööripäeva hingetasandi tervendust läbi hingeosade tagasikutsumise. Toome tagasi oma hingeväe. Hingeosad on rõõmu kübekesed, mida me oma energiaväljast oleme erinevatesse elu sündmustesse takerduma jätnud. Näiteks sügavas leinas olles oleme siis teadlikult või alateadlikult oma hingeosa, oma rõõmu kuidagi nendega kaasa andnud. Või näiteks läbi mingite ebaõnnestunud kogemuste kaotasime oma elujõu, oma hingeväe.


Teine meditatsioon

Peale pööripäeva saame teha sellise energeetilise allalaadimise, kus me saame selles uues väes olles tuua endasse selge teadmise, selge mõistmise. Et me oleksime oma elu seadistuses kooskõlas oma hinge kõrgema missiooniga. Kui läheme oma hingemissiooni vastu, kogeme takistusi, puudust, segadust, asjad ei suju. Tõeliseks sujumiseks on vaja mõista hinge kõige kõrgemat ülesannet.


Leiad pööripäeva tervenduse meditatsioonide komplekti siitkaudu:


PEALE PÖÖRIPÄEVA

Väga hea mõte on teha (ajavahemikus 21-23. juuni) ka endale uus VISIOONIKAART järgnevaks kolmeks või üheksaks kuuks või aasta lõpuni. Võid otsida internetist pilte või sõnumeid või mingeid tsitaate, mis sind kõnetavad. Kogud need enda jaoks kokku ning võid need ka välja printida, kleepida.


Soovitused terveks nädalaks:

Joo ka piisavalt vett, et elus oleks mõnus voolamine. Tee piisavalt trenni, et energiad tööle panna, söö tervislikult. Hoolitse selle eest, et sul oleks hea olla. Mida parem sul siin selles hetkes praegu on, seda kõrgemaid energiaid sa ka magnetiseerid enda tuleviku loomiseks.

 

Suvise pööripäeva meditatsioonikomplekti leiad kuni 25. juunini siitkaudu:




TULEKUL

KAKAOTSEREMOONIA TALLINNAS – ÕNNISTUSTE ÕHTU L 6. juulil

1-PÄEVANE RETRIIT TALLINNAS – TÕELISE ARMASTUSE TEE P 7. juulil


KAKAOTSEREMOONIA ELVA KÜLJE ALL MEIE UUES SUVEKESKUSES 13. juuli

1-PÄEVANE RETRIIT SUVEKESKUSES ELVA KÜLJE ALL– TÕELISE ARMASTUSE TEE

P 14. juulil


Kui kõik läheb hästi ja mu kallis kakskleek Ruwan saab oma reisidokumendid selleks ajaks valmis, oleme neid sündmusi tegemas üheskoos!

Lisainfo ja registreerimine algab 19. juunist alates siinsamas kodulehel!


Õnnistusega

Stella



MTÜ Südamekeskus

IBAN: EE507700771001082851 

* nii koolituste kui seansside raha tagastamine 

on kuni 14 päeva ostuhetkest,

hilisemaid pretensioone ei rahuldata

 

©Inspiratsioonikool

sydamekeskus@gmail.com

StellaShakti.com

SUBSCRIBE YOUTUBE* LISTI

bottom of page