top of page

Täiskuu energiad, tulevased sündmused ja perekonnaõnn

Homme varahommikul kell 4:08 on täiskuumoment. See eriline pööripäeva-energiavoog koos kasvava kuu maagilise toega on täna oma tuleviku loomiseks ideaalne aeg! Kuna pööripäev annab meile uue stardi ja täiskuu kasvatab kõike vägevamaks, siis need otsused, mõtted, sõnad ja valikud, mida täna teed, saavad tohutu kiirenduse osaliseks! Seega ole palun tähelepanelik, et looksid oma mõtetes ja otsustes seda, mida päriselt tahad!


Jagan ka veedaliku astroloogia teemal:

See täiskuu toimub taevas Mula-tähe piirkonnas, mis kutsub meid ennast rohkem maandama. Looduses paljajalu või tantsides on praegu parim aeg, et endale USALDUSE-energiat laadida. Täiskuuenergiad, mis on muidu juba iseenesest intensiivsed, on seekord erilise kutsega meile – tule looduse ja loomulikkusega kooskõlla!

Anandashree, kelle loal ma tema sõnumit ka jagan, räägib oma blogipostituses sellest, et on aeg oma kahtlustest võitu saada – nüüd peaks selgem ja julgem tee olema lihtsam valida kui seda on olnud viimastel aegadel. Kui on olnud kurbuse või minevikusündmuste raskuste üleskerkimisi, siis vaatle neid kohti lihtsalt kaastundega.


Lisan juurde, et võid appi kutsuda ka haldjamaailma, mille iganes teemaga soovid, et ellu tuleks suurem kergus ja kergendus – loodus ja loodusvaimud alati abistavad meid, kui nende abi palume!

Edutaotlusi elu parima suve alustamiseks:


🌸Aitäh, et see on mu elu parim suvi ja nii ka iga järgmine!

🌸Aitäh, et olen teadlik, et ma olen Algallika väljendus siin Maa peal!

🌸Aitäh, et ma teadvustan, et Algallikas soovib mulle ja kõigile tuua kõige armastusküllasema elu! Olen sellele rõõmuga avatud!

🌸Aitäh, et olen maandatud, usalduses ja luban elul tuua, mis on nii minu kui kõikide kõrgeimaks hüvanguks!

🌸Aitäh, kallis Valgusmaailm – haldjad, inglid, ülestõusnud meistrid, et abistate ja toetate meid! Olen abile ja kõrgemale juhatusele tänuga avatud!

🌸Aitäh, et ma tunnen endas suurt avarust, kergendust, kergust ja meeleülest puhast iseenda olemust!

🌸Aitäh, et ma tean, mida ma oma hinges tõeliselt kogeda soovin!

🌸Aitäh, et olen teadlik oma hingemissioonist* ja tegutsen vastavalt!


*Kui tunned, et sa ei tea, mis su hingemissioon on, aga sooviksid seda taibata, siis selleteemaline pööripäeva-meditatsioon on üleval veel kuni 25. juunini ja saad selle kohta lähemalt lugeda ja alla laadida siitkaudu.



Tulevased sündmused nii Tallinnas kui Lõuna-Eestis:


KAKAOTSEREMOONIA TALLINNAS – ÕNNISTUSTE ÕHTU L 6. juulil

Lisainfo ja registreerimine: https://www.stellashakti.com/kakao

8. juulil algab Maia-asteegi kalendri kohaselt uus 9- kuuline sünnitsükkel.

Sel kakaotseremoonial anname vabaks vana tsükli mittetoetavad energiad ja häälestume uuele õnnistuste-sagedusele.


7. juulil on võimalik sul tulla osalema ka 1-päevasel pikemal retriidipäeval Tallinnas, kus teeme sügavamaid armastusele avanemise protsesse. Saad selle kohta lisaks lugeda:


1-PÄEVANE RETRIIT TALLINNAS – TÕELISE ARMASTUSE TEE P 7. juulil


KAKAOTSEREMOONIA ELVA KÜLJE ALL MEIE UUES SUVEKESKUSES 13. juuli


1-PÄEVANE RETRIIT SUVEKESKUSES ELVA KÜLJE ALL– TÕELISE ARMASTUSE TEE

P 14. juulil


Tulekul on ka Maagilise reiki Meistrikursus e III aste 2-4. augustini, selle kohta saate lisainfot kirjutades mulle inspiratsioonikool@gmail.com




Meditatsioon PEREKONNAÕNN


Kel on siin jaanipäeva paiku perekondlikud sündmused tulemas ning sooviks kogeda kogunemisi harmoonilisemas õhkkonnas või tahaks enda perekonna luua, siis selle toetuseks on jaaniööl maagiliseks kuulamiseks ja nende päevade toetuseks mu kodulehekülje kaudu saadaval ka spetsiaalne meditatsioon.


Õnnelik pere-elu saab alguse sinust.

Ükskõik, missugune on olnud sinu suhe varasemalt ükskõik kellega, siis tea, et selleks, et suhet muuta, on tarvis vähemalt ühe osapoole muutust selles partnerluses.

Sageli inimesed ootavad, et teine osapool muutuks ja enamasti seda ei toimu, kui me niiviisi kramplikult kinni hoiame. Kõik muudavad end ise, kui on õige tunne seda teha. Me saame anda ruumi, et see muutus saaks toimuda.

Või kui partner peegeldab sulle su enda mustreid, tuleb see muudatus teha enda sees. Siis muutub ka peegeldus.

 

Kui me ootame, et teine inimene või teised inimesed muutuks, siis me tegelikult ei anna neile armastust ja suhe muutub pigem võimuvõitluseks kui soojaks ja sõbralikuks koos kasvamiseks. See on kummaline nähtus – eriti dramaatiline on see ka siis, kui inimesed teineteisele otsesõnu teada ei anna, missugust muudatust oodatakse ja ollakse vihased, et teine ära ei arva, mida soovitakse ja vajatakse.

See seanss on kõigile neile, kes soovivad enda elus kogeda õnnelikku pere-elu - luues uue armastuse seadistuse eneses, vabastad ka kõik teised pereliikmed vanadest kurnavatest mängudest.


Kõik enne P südaööd registreerijad saavad kaasa ka individuaalsed kaardisõnumid, mille saadame laiali lähema 14 päeva jooksul!

Leiad meditatsiooni siitkaudu: https://www.stellashakti.com/meditatsioon


Armastuse ja õnnistusega ja maagilist loomist soovides

Stella


MTÜ Südamekeskus

IBAN: EE507700771001082851 

* nii koolituste kui seansside raha tagastamine 

on kuni 14 päeva ostuhetkest,

hilisemaid pretensioone ei rahuldata

 

©Inspiratsioonikool

sydamekeskus@gmail.com

StellaShakti.com

SUBSCRIBE YOUTUBE* LISTI

bottom of page